Not yet enrolled in a course?

Choose from our international diploma courses!

My courses

Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó

Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó tanfolyam

12-hetes 150 órás Online Funkcionális Táplálkozástan és Ügyfélközpontú Tanácsadó Készségek

Most kényelmesen saját időbeosztásod szerint tudod elvégezni az online Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó tanfolyamot E-Learning Platform-on, „élő” online konzultációkkal Dr. Braeger Suzanna, László Anita diplomás dietetikus és további szakemberek vezetése mellett.

Saját hallgatói oldaladon tekintheted meg az előre rögzített ábrás előadásokat, átfogó és részletes tankönyv segítségével mélyítheted tudásodat, és automatizált tesztek teszik lehetővé a megtanultak ellenőrzését.

Bármikor kezdheted a tanulást, és egyéni felkészülés keretein belül személyes online konzultációkkal egybekötve is végezheted a képzést.

Vegán Táplálkozási Tanácsadó

Vegán Táplálkozási Tanácsadó tanfolyam

A mai rohanó világban sajnos nem figyelünk eléggé a táplálkozásunkra. Számos tudományos kutatás bebizonyította, hogy a helytelen táplálkozási szokások, valamint a túlzott állati eredetű táplálékok fogyasztása krónikus betegségek kialakulásához vezet.
A „vegánság” már nem egy kis és jelentéktelen felvevőpiac, hanem egyre népszerűbb a társadalomban. Szeretnél Te is szakértője lenni a témának?

Holisztikus Egészség Coach

Holisztikus Egészség Coach tanfolyam

A Holisztikus Egészség Coach, mint szakterület a természetgyógyászatban, az ájurvédában, a pszichológiában, a viselkedésváltoztatás elméletében és az életvezetési tanácsadásban, valamint a teljes egészségügyi ágazatban gyökerezik. Más szóval arra törekszik, hogy áthidalja a hagyományos egészségügyi lehetőségek és a viselkedésbeli változások közötti szakadékot.

Important information

Cookie policy

Privacy Policy

Terms and conditions

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved