Magyar Natália

Natália a Body ‘n’ Soul Wellness Academy Vegán Életmód tanácsadói tanfolyamát végezte el és az elsők között lehetett, akik az országban Vegán táplálkozási és életmód tanácsadó végzettséget szerezhettek.

Mindig is nyitott volt az egészséges életmódra és mióta 2 örökmozgó kisfiú édesanyja lett, még fontosabb számára a kiegyensúlyozott életre való törekvés. A tanulmányai során megszerzett tudás sok új kaput nyitott meg számára. Többek között hozzásegítette egy olyan komplex módszer kidolgozásához, amelyet igyekszik beépíteni a mindennapjaiba, ezzel megtámogatva a kitűzött céljai elérését.

Hitvallása:
“Hiszem, hogy minden ember egyedi és a számára legmegfelelőbb életmód kialakítása is személyre szabottan kezelendő. Mindemellett a testi egészségünk elérése és megtartása érdekében a lelki, szellemi és mentális állapotunkra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Ezek együttesen határozzák meg életünk minőségét. A múlton változtatni nem tudunk, de sokat tanulhatunk belőle. Az ott megszerzett tapasztalatok segíthetnek abban, hogy lássuk milyen irányban érdemes fejlődnünk. A JELENBEN van lehetőségünk a cselekvésre, amelynek a jövőnk alakulásában jelentős szerepe van. Ezért is született meg a Pillangóhatás method. Bízom benne, hogy másokra is pozitív hatással lehet ez a módszer és segítséget nyújthat azoknak, akik nyitottak a teljes értékű növényi táplálkozásra és egy hosszútávon tartható egészséges életmódra.”

Elérhetőségei:
Facebook: Pillangóhatás Method
Instagram: @pillangohatasmethod