Tanfolyamok

Táplálkozási Tanácsadó
nutrition consultant életmód tanácsadó

Táplálkozási Tanácsadó tanfolyam

Táplálkozási Tanácsadó képzésünk célja olyan szakemberek képzése, akik a hozzájuk fordulók egészségügyi kihívásainak megoldásában egyénre szabott egészségfejlesztési tervvel képesek segíteni, a tüneteket, mint az egészségügyi kihívás eredményét alapul véve, de nem azt kezelve, képessé válik az ember egészét szemlélni, és a tünetek okait kutatva, az ok-okozati összefüggéseket feltárni, és azokat természetes étrendi- és egyéb életmód terápiával megszüntetni.

Vegán Táplálkozási Tanácsadó

Vegán Táplálkozási Tanácsadó tanfolyam

A mai rohanó világban sajnos nem figyelünk eléggé a táplálkozásunkra. Számos tudományos kutatás bebizonyította, hogy a helytelen táplálkozási szokások, valamint a túlzott állati eredetű táplálékok fogyasztása krónikus betegségek kialakulásához vezet.
A „vegánság” már nem egy kis és jelentéktelen felvevőpiac, hanem egyre népszerűbb a társadalomban. Szeretnél Te is szakértője lenni a témának?

Holisztikus Egészség Coach

Holisztikus Egészség Coach tanfolyam

A Holisztikus Egészség Coach, mint szakterület a természetgyógyászatban, az ájurvédában, a pszichológiában, a viselkedésváltoztatás elméletében és az életvezetési tanácsadásban, valamint a teljes egészségügyi ágazatban gyökerezik. Más szóval arra törekszik, hogy áthidalja a hagyományos egészségügyi lehetőségek és a viselkedésbeli változások közötti szakadékot.