Rólunk mondtátok

Az elmúlt 21 év során számtalan kedves visszajelzés érkezett hallgatóinktól Mariannának, Mariannáról és a Body'n'Soul Wellness Academy képzéseiről.
Köszönjük a dicsérő szavakat és hogy a Body'n'Soul-t választottátok!

CHARLES M. WARE / Executive Director of the Professional Fitness Institute Las Vegas, NV, USA

„Marianna széleskörű tudásának, tapasztalatának, és nagyszerű oktatói tehetségének köszönhetően a hallgatóknak lehetőségük nyílik elsajátítani azt a tudást, amely a saját céljaik megvalósításához szükséges. Marianna segítségével a hallgatók képesek összpontosítani a test-lélek-szellem harmóniájára, és magabiztosan lépnek tovább az életben. Mariannával való együttműködésem alatt jó magam is megtapasztaltam azt, hogy az ő fizikai, és mentális energiája képes bárkit magasabb energia szintre emelni.

Nagyszerű egyénisége az akaraterejében, a kitartó munkájában, a folyamatos tanulni és tenni akarásában, és az üzleti tehetségében rejlik. Ami pedig Mariannát kitűnő üzletasszonnyá emeli, az pedig a határozott egyénisége, és magas szakmai tudása. Segítségével a hallgatók képesek megtalálni a saját egyéniségüket, a rövid, és hosszú távú céljaikat, és megtanulhatják a saját, és vendégeik egészségével kapcsolatos tudni és tenni valókat.

Természetesen nem számít ritkaságnak az, ha valaki elkötelezett a fitnesz világ, és a saját üzlete iránt, de ami ritka, és ami Mariannát jellemzi, az az, hogy soha nem adja fel, és képes megállni a helyét egy idegen országban, és nagyon magas szinten képviselni a fitnesz világot.

Amennyiben te is keresel valakit, aki számodra megmutathatja a helyes utat akár a fitnesz karrieredben, akár az egészséged útján, bátran ajánlom Marianna Jackson-t, nem fogsz csalódni!”

 

Dr. DARIAN PARKER / Director/Founder, Connect to Fitness, Las Vegas, NV

„Marianna egy elkötelezett, és magabiztos üzletasszony, akinek életében a fitnesz, a pilates, és az egészséges életmód központi szerepet játszik. Miközben teljes energiájával koncentrál az európai, és amerikai üzletei építésére, soha nem hagyja cserben a barátait, és tanulóit / vendégeit. Marianna varázslatos személyisége mindig vidámsággal, és energiával tölt fel engem is, és biztosan tudom, hogy vendégei, tanulói is imádják őt. Ha még nem találkoztál, és nem dolgoztál , vagy tanultál együtt Mariannával, ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Keresd meg őt, és tapasztald meg te is miről beszélek. Marianna fantasztikus barát, üzletasszony, és tanár!” 

 

DENNY WEDDLE / Denny Weddle & Associates Marketing Solutions Las Vegas, NV, USA

„Számomra megtiszteltetés, hogy Mariannát ajánlhatom, amennyiben üzlettársat, tanárt, vagy Master Trainer-t keresel. Marianna egyedül álló programja, a Spine Balance training nekem személy szerint sokat segített, mivel térdfájdalmakkal küzdöttem. Nem csak azért imádtam vele együtt dolgozni, mert szép, és kedves egyéniség, hanem azért is, mert maximális tudása, és programjai segítettek nekem is elérni, hogy fizikailag sokkal jobban érezzem magam.

Több területen is magasan képzett szakember, aki a saját cégét, a Body ’n’ Soul Wellness Academy-t is professzionálisan, és teljes energiával vezeti. Az egyetlen ember, akit a Pilates világában ajánlani tudok, az Marianna Jackson, ő a legjobb!”

 

MICHAEL W. SILVA / President & CEO at MatadorWorldGolf.com, Las Vegas, NV

“Marianna magas szintű kommunikációs készséggel rendelkező fantasztikus egyéniség, és üzletasszony. A munkája, és tanítása rengeteg embert – köztük engem is – inspirált, és inspirál, mindig pozitív energiával tölt fel. Remélem a jövőben még sok éves sikeres üzleten dolgozhatom vele együtt.”

 

Továbbá, íme néhány levél a jelenlegi hallgatók közül, akik Mariannával való online vagy személyes tanulást választották:

 

IZSÓ ANDREA / Málta

„A B’n’S-nél a Pilates II-es szintet végeztem. Életem egyik legjobb döntése volt.

Először a csoportos tanfolyamra jelentkeztem, de már nem fértem be a létszámba, teltház volt. De nagy szerencsém volt, mert Marianna, az iskola alapítója, és tanára éppen Magyarországon volt. Személyesen válaszolt, és felajánlotta, hogy el tudom kezdeni a képzést nála, magántanulóként. Nagyon örültem, és persze éltem is a lehetőséggel. Ekkor még nem is sejtettem, hogy nem csak a szakmai tudásomat tudom majd itt kamatoztatni.

Mariannával nagyon rugalmasan tudtuk összeegyeztetni az időpontokat, a munkámhoz igazítva. Az órák mindig pontosan kezdődtek. Családias környezetben, és baráti hangulatban teltek az órák. Szisztematikusan haladtunk előre, átbeszéltük mindig az elméletet, ugyanakkor nagyon gyakorlat orientált volt a tréning.

Mariannával már az első pillanatban megtaláltuk a közös hangot. A tanfolyam végére egy barátság alakult ki, ami még most is tart.

Mint már gyakorlott oktató, egy csodálatos lehetőséget kaptam. Számomra nagy álom volt, és ugyanakkor elismerés is. Felkért, hogy legyek a B’n’S oktatóképző tanára a Pilates tanfolyamokon. Sajnos azonban csak rövid ideig lehettem a Csapat tagja, ugyanis a sors úgy hozta, hogy Máltára költöztem.

A Pilatest természetesen nem adtam fel, itt is folytatom. Ez az életem része. A mai napig használom és gyarapítom azt a tudást, amit Mariannától és a B’n’S-től kaptam. Egy életre szól, és nagyon hálás vagyok Mariannának, mind szakmailag, mind pedig emberileg rengeteget adott nekem. Izsó Andrea”

WOLF HENRIETTA / Linz, Ausztria

„Szeretném megköszönni Mariannának a lehetőséget, hogy online is elvégezhettem a Stretching tanfolyamot, mivel külföldön élek nekem ez hatalmas segítség volt. Jól érthető,,tanulható anyagot kaptam amit skype-on Mariannával át is beszéltünk. Az életből  hozott,valós példákkal magyarázta nekem az anyagot, és ez sokat segít, hogy megjegyezzem. Ajánlom mindenkinek a Body ’n’ Soul Wellness Academy távoktatásos tanfolyamait, melyek  munka,gyerek mellett könnyen elvégezhetőek. Marianna nagyon rugalmas az időpontokat illetően. Régóta szerettem volna ezt a tanfolyamot, és náluk sikerült elvégeznem! Biztosan nem ez volt az utolsó tanfolyamom a Body’n’Soul-nál!”

WOLF KATA / New York City, USA

„Kedves Mariann, hálával tartozom neked az átfogó, részletes és sokrétű tananyagért, amiben a pilates több fokozatát és eszközét is megtanultam. Külön köszönettel tartozom az egyéni rugalmas tanórák és gyakorlati órák miatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom az online oktatásodat, és a Body ’n’ Soul Wellness Academy-t! Kata New Yorkból”

FEKETE CSILLA / Csánytelek, Magyarország

„Szia drága Mariann! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy átadtad nekem azt a fantasztikus tudást, amivel rendelkezel. Profi szintű, online oktatásban volt általad részem. Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskoládat. Jelenleg végzem a Master traineri tanfolyamot, és minden percét élvezem. Hatalmas tudást adtál át nekem, és minden alkalommal élvezetes magas szintű oktatást kaptam,amely által maximálisan el tudtam sajátítani a Pilates módszert. Igyekszem majd méltó szinten oktatni én is a jövőben. Köszönet neked, és csak is a te módszeredet ajánlom mindenkinek. Csodálatos a Master Traineri tanfolyam! Profizmus felsőfokon! Millió puszi, és köszönet. Hálás vagyok a sorsnak hogy ismerhetlek, és tőled kapom a tudást! Szeretettel, Csilla!”

BESNYŐI BARBARA / Budapest, Magyarország

„Szia Marianna!   Szeretném megköszönni a nálad végzett tanulmányok alatti sok türelmet, és segítséget! 2012 óta vagyok a Body’n’Soul Wellness Acadmy tanulója és örülök , hogy a további tanulmányaimat is tudom folytatni az Iskoládban  online lehetőség által! Nekem ez nagyon nagy segítség, mert jelenleg csak itthonról tudok tanulni! Nagyon tetszik ez az oktatás forma, a videotelefon alatt személyes és koncentráltabb, hogy csak rám figyelsz, kijavítasz, ha hibáznék, és mindent át tudunk beszélni. Örülök, hogy már Személyi edző, Spine Balace, és Pilates oktató diplomákkal vagyok gazdagabb:)! De nem állunk meg és folytatjuk , mert a célom a Powerbox Personal Master Trainer diploma megszerzése, ami sok lehetőséget kínál! Nagyon köszönöm a lehetőséget, és várom a következő óránkat! További szép napot! Puszi, Besnyői Barbara

Testimonials

Kiss Gabriella / Budapest

Drága Marianna, szeretném neked megköszönni az online Pilates tanfolyamot, és a gyönyörű diplomámat, amelyet ma kaptam kézhez. Nagyon örülök, és jól döntöttem, hogy a Body ’n’ Soul –nál végeztem, és kimondottan tőled tanulhattam a Pilates módszert. Hatalmas tudásod van a Pilates terén, és remélem, hogy máltó módon fogom tudni képviselni a Pilates tanítását én is a vendégeim felé. Köszönöm a bátorításodat, és a támogatásodat, sokat jelentett, hogy mellettem álltál, és tudom, hogy a jövőben is bármikor fordulhatok hozzád, ha kérdésem támad a Pilates-szel kapcsolatosan. Hiányoznak az online „találkozóink” , biztosan fogok még nálad jelentkezni tanfolyamra, valószínűleg a Pilates II. szintre a közeljövőben.
Puszillak,
Gabi

Wolf Henrietta / Ausztria

Kedves Marianna, szeretném neked megköszönni a lehetőséget, hogy online is elvégezhettem a Stretching tanfolyamot, mivel külföldön élek nekem ez hatalmas segítség volt. Jól érthető, tanulható anyagot kaptam amit online tanulás keretén belül átbeszéltünk. Nagy segítség volt a számomra, hogy az életből hozott,valós példákkal magyaráztad el a gyakorlatokat, nekem ez sokat segített, hogy megjegyezzem. Szeretettel ajánlom mindenkinek az online tanulást Mariannával, hiszen munka,gyerek mellett könnyen elvégezhető. Köszönöm a rugalmasságodat az időpontokat illetően. Régóta szerettem volna ezt a tanfolyamot, és nálatok sikerült elvégeznem, amelyet azóta oktatok is itt Ausztriában! Biztosan nem ez volt az első tanfolyamom a Body ’n’ Soul-nál!
Köszönök mindent Marianna!
Heni

Katona Krisztina / Budapest

Kedves Marianna, Az alábbiakban szeretnék neked néhány sort írni az elvégzett életmód tanácsadóit tanfolyamról:
Nagyon profin összeállított, lényegre törő, érdekes, tanulható, “nem száraz” tananyagot kaptam, amihez a tanárnő még bőven adott kiegészítő anyagokat, Lilla személyében egy végtelenül kedves, maximálisan hozzáértő, segítőkész, tudását átadni akaró személyt ismertem meg, akivel mind a mai napig tartom a kapcsolatot. A megszerzett tudás mellé tervezem további tanfolyamok elvégzését is, elsőként a Spine Balance-ot, aminek a megtanulását az ismertető alapján nagyon hasznosnak tartanék a későbbiekben. Marianna, nagyon elégedett vagyok a tananyaggal, a tanárnővel, és nem utolsó sorban azzal a sok segítséggel, amit Tőled kaptam, hogy te is minden e-mailre válaszoltál, többször felajánlottad, ha kérdésem van, akkor bátran tegyem fel, és végig bátorítottál, amíg le nem vizsgáztam. Nagyon szépen köszönök Neked mindent!
Szeretettel, Krisztina

Krisztina azóta a Spine Balance tanfolyamunkat is elvégezte!

Nyulas Erika / Románia

Kedves Marianna!
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan elküldted nekem a nemzetközi Pilates oktatói diplomámat. Szeretnék az egész tanfolyamra visszajelezni, és a veled való munkára:
Hálásan köszönöm neked mindazt, amit tanultam tőled, a kedvességeddel, és bátorításoddal még inkább megszeretteted velem a Pilatest. Annyira jó volt azt megtapasztalni, hogy valóban figyelmet fordítottál rám, bármikor kérdezhettem, és az építő tapasztalataidat, véleményeidet is elmondtad.
A várakozásomat messze felülmúlta az, ahogyan így online tudtunk együtt tanulni, mert igazán komolyan vetted az odafigyelést.
Köszönöm, csak jót tudok mondani erről a képzésről, és ha lesz rá lehetőség majd személyesen is szívesen részt vennék egy oktatásodon valahol Magyarországon.
További sok sikert kívánok a munkádban, és a mindennapjaidban sok örömet, szeretetet és egészséget!
Szeretettel és köszönettel,
Erika 

Neudeck Dóra

NEUDECK DÓRA:
„ Drága Mariann! Beindultak az óráim, képzeld, már 4 csoportom van, és szinte minden nap gyakorolom a Pilatest! Imádom! Köszönök mindent! Büszke vagyok rá, hogy nálad tanulhattam!”

Berdó Katalin

BERDÓ KATALIN az alábbi sms-t küldte el nekünk:
„Kedves Mariann! Nagyon jól beindultak a Pilates óráim itt Hartán! Átlagosan 20 fő jön el egy órámra, ez egy picit megnehezíti az óraadást, de óriási örömet szerez, hogy tetszik nekik, ahogy órát adok. Köszönök neked mindent! Puszi, Kata (Hartáról)”

Linkáné B. Margit

LINKÁNÉ B. MARGIT:
„Nagyon jól beindultak az óráim! A vendégeim mindegyike nagyon lelkes, és imádják az edzéseket! Én magam is fantasztikus átalakuláson mentem keresztül! Nem csupán fizikailag, de lelkileg is tökéletesen fitt vagyok! Szeretném megmutatni mindenkinek, hogy milyen fantasztikus edzésmódszer a Pilates! Köszönöm a magas színvonalú oktatást! Puszi! Margó”

Cerventóné Gábor Barbara

CERVENTÓNÉ GÁBOR BARBARA:
„Drága Mariann! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, és imádom a Pilates-t! Nekem nagyon sokat jelent ez a torna, hiszen a gerincsérvem után többek között e mozgás segítségével épültem fel, és már akkor elhatároztam, hogy Pilates oktató szeretnék lenni! Hála az Égnek, hogy megtaláltalak Téged, nekem Te vagy a Mester, és a leghitelesebb előadó az országban! Örülök a nemzetközi diplomának, még nem tudom, hogy itthon, vagy Malagán fogom tartani az órákat! Mindenképpen tartsuk a jövőben is a kapcsolatot, hiszen folyamatosan szeretnék majd új dolgokat tanulni Tőletek! Puszillak, Barbi”

Kovács Klaudia Éva

KOVÁCS KLAUDIA ÉVA:
„Szia Mariann!
Csak azért írok, mert a tréningek nagyon jók voltak, és amit alig hiszek el, hogy másnap izomlázam volt, pedig edzettnek mondom magam! Minden nap csinálom a gyakorlatokat, és nagyon érdekesnek találom, nagyon tetszik! A januári Pilates oktatóin mindenképpen szeretnék részt venni! Szép estét kívánok, üdv: Klaudia”

Szikora Juli

SZIKORA JULI:
Szia Drága Marianna! A Pilates olyan új lendületet adott az életemnek és olyan új kapukat nyitott meg számomra a fitness területén, amelyek átgondolása révén szeretném megváltoztatni az egész üzleti menetemet, kimondottan ezen a területen kívánom az jövőt megalapozni. Óriási sikereket könyvelek el maganak, és óriási jövőt ezen a területen. Meg szeretém valósítani a lassításra rávezető utat és megnyitni ennek kapuit mások számára is. Ez az óra az amikor azt érzem nem csupán energiát veszítek, de kapok is a vendégeimtől. Egyszóval köszönöm a nagszerű oktatást, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt! Szeretettel üdvözöllek, Szikora Juli”

Török Tamara

TÖRÖK TAMARA:
“Szia Mariann,
A múlt heti csütörtöki Pilates órámon egészen sokan jöttünk össze, aminek nagyon örültem. A max. 8 férőhelyes teremben 11-en voltunk, sikerült még így is kényelmesen, jó hangulatban tornáznunk. Jó visszajelzéseket kaptam, aminek nagyon örülök, és még több lendületet adnak. Az órák végén szeretem megkérdezni az embereket, hogy hogyan érezték magukat és a tornát. Ezt fontosnak tartom abból a szempontból, hogy ne üresen távozzanak az órámról. Képzeld, a mai napon már lesz egy férfi vendégem is, úgyhogy vegyes lesz a csoport nemileg. Az egyik vendégem férje érdeklődött, és szeretné csinálni. Én pedig úgy gondolom, hogy senkit nem akarok megfosztani a Pilates módszer gyakorlásának élményétől.
Nagyon imádom a Pilatest és külön örömmel tölt el,hogy a vendégeim is elégedettek!”

Drocsa József

DROCSA JÓZSEF sikertörténete követendő példa:
“Carnival Pride a luxus hajó neve, amelyiken Fitness Directorként dolgozom. 2006 elején egy csendes kikötői nap volt, a vendégek nagy része a parton pihent, amikor egy idősebb hölgy lépett be a sport terembe egy kicsit félénken.

McCarthy Bernadett

McCARTHY BERNADETT
Számomra a jóga egy kiegészítő mozgásformát jelent a hosszútávfutás mellett. Fontosnak tartom, hogy izmaim ne csak erősek, de lazák és rugalmasak legyenek. Laza és rugalmas izomzattal az állandó sérüléseim is megelőzhetőek. Jó volt elsajátítani a tudást egy olyan embertől (Dóri) aki hiteles, gyakorlott, személyre szólóan figyelmes, és segítőkész. Nem utolsó sorban a terhességem alatt is nagyon sokat segített hogy fitten tartsam magamat, s amikor szükséges figyelmemet még jobban befelé irányítsam. Még ha nem is oktatok, a tanfolyam nagy lendületet adott a jóga gyakorlásában mely azóta a mindennapjaim részévé vált.